top of page
Schoenwinkel en schoenmaker in Antwerpen

Ook voor herstellingen van merkschoenen in eigen atelier kunt u bij VAGO binnenstappen

Schoenwinkel en schoenmaker in Antwerpen

Wist u dat u naast een ruime keuze aan comfortschoenen voor losse steunzolen en kwaliteitsschoenen van topmerken als Waldläufer, Mephisto, Mobils, Remonte, Rieker en Fidelio in onze schoenwinkel in Antwerpen ook bij ons terecht kunt voor herstellingen of aanpassingen aan merkschoenen?​

Herstellingen van merkschoenen

Wij weten waar het schoentje wringt!

Een schoenmaker kan uw schoenen maken… of kraken. Schoenen herstellen of aanpassen is dan ook een vak apart dat weldoordacht en met de grootste zorg moet gebeuren. Uw kwaliteitsschoenen laat u wellicht niet graag in handen van de eerste de beste schoenhersteller.

eigen atelier

Ons eigen atelier in Antwerpen: this is where the magic happens! 

In onze eigen schoenmakerij herstellen onze eigen vakmensen met veel passie voor de stiel, met de beste materialen en met respect voor de schoen en de klant al uw merkschoenen als nieuw. Een versleten hakje of zool herstellen, rits- of stikwerk, een aanpassing aan steunzool, hak of hiel: voor ons een koud kunstje dankzij een jarenlange ervaring. Alle kwaliteitsmerken zijn welkom bij VAGO voor een schoenreparatie of een vakkundige aanpassing.

Een voelbaar verschil in service

Uw favoriete merkschoenen bij slijtage met tegenzin weggooien? Dat is niet altijd nodig, breng ze eerst even binnen in ons atelier en we bekijken hoe we u kunnen helpen. Onze constante hoge standaard en aandacht voor detail in herstellingen en aanpassingen heeft ons een sterke reputatie opgeleverd. Hierbij combineren we traditionele met moderne methoden om uw schoenen terug in topconditie te brengen.

Breng uw schoenen voor een herstelling of aanpassing binnen bij schoenmakerij VAGO in Antwerpen!

bottom of page